Neuropacemaker használata

Neuropacemaker betegprogramozó az orvosi programozó által behatárolt értékeken belül a mély agyi stimuláció – angolul rövidítve DBS azt a nagy előnyét használja ki,  hogy szabályozható hatást biztosít.

Beállítás neuropacemaker  betegprogramozó alkalmazásával

A bebeállítást orvosi programozó és szűkített módban a neuropacemaker betegprogramozó segítségével lehet elvégezni.Az alábbi videók reményeinkl szerint segítséget adnak a külömnböző típusú páciensprogramozók használatához.

NEUROMED MAGÁNRENDELŐ

Neuropacemaker betegprogramozó használata

Fontos beállítani azokat az értékeket melyeknél a hatás optimális, viszont az esetleges átmeneti mellékhatások elkerülhetők. Az orvosi programozóval a rendelési idő alatt nem mindig sikerül a legjobb beállítást megtalálni, ezért is szükséges a beteg, és a hozzátartozók együttműködése a legjobb eredmény eléréséhez. Ez néha sok időt, akár hónapokat, disztónia esetén akár egy éven túli idószakot is jelenthet.  Az esetek többségében a DBS műtét után 4 hónapos elektromos stabilizálódási időszakot követően sikerül megtalálni a legjobb beállítást. Ezen kívül a pacemaker be- és kikapcsolását is tudni kell elvégezni.

Agyi pacemaker DBS betegprogramozó ST. Jude gyártmányú neuropacemaker beállításához

Betegprogramozó ST. Jude gyártmányú neuropacemaker beállításához

A neuropacemaker betegprogramozó kezelését az első oktatás során a forgalmazó cég technikusa mutatja be, szükség esetén az orvos. Az atapasztalat, hogy a rendelkezésre bocsátott írásos anyagból nem mindenki tudja megfelelően elésajátítani a műszerek kezelését. Segédletként a legfőbb kezelési lépéseket a neuropacemaker típusától függően videókon mutatom be. Amennyiben elfelejtette, vagy nem jegyezte meg a pacemaker típusát, azt megnézheti az Önnek kiadott kártyán, vagy a felvételek alapján be tudja azt azonosítani.

A C T I V A PC, RC

DBS ki- és bekapcsolása Activa programozóval

Activa típusú agyi pacemaker betegprogramozó használata

B R I O TÖLTHETŐ

Mély agyi stimuláció – DBS műtét – után Brio DBS páciensprogramozó használati utasítás

I N F I N I T Y

Mély agyi stimuláció – Infinity DBS betegprogramozó használata

V E R C I S E - P C , G E V I A

Hogyan állítható Vercise típusú agyi pacemaker neuropacemaker programozó segítségével

  Neuromed magánrendelő színes ikonja kék és zöld színben

  SZOLGÁLTATÁSAINK

  Idegsebészet - agyműtétek és gerincműtétek előtti kivizsgálás, műtét utáni követés, agyi pacemaker beállítás DBS műtét után, gyógytorna, fizikoterápia, mozgáselemzés, remegésvizsgálat, transzkraniális egyenáram stimuláció Parkinson-kórban, CT, MR vizsgálatok szervezése rövid előjegyzéssel

  RENDELŐ

  1026 Budapest, Júlia utca 2/C

  ELŐJEGYZÉS TELEFONON

  +36 20 237 0344

  EMAIL

  neuromed[[kukac]]parkinson.hu